Δεκτή έγινε η έφεση που άσκησε ο δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη Καργιώτη. Θα δικαστούν εκ νέου οι δύο από τους τέσσερις που αφέθηκαν ελεύθεροι πρωτοδίκως, δηλαδή ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος.
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων. «Σας κοιτάζω στα μάτια και σας λέω ότι είστε ένοχοι» είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, η εισαγγελέας, σύμφωνα με την ΕΡΤ .
Στον υποπλοίαρχο και τον ναύκληρο είχε αποδοθεί η κατηγορία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μάλιστα σε ό,τι αφορά στον ναύκληρο αποδίδεται κατηγορία και για άσκηση κατάχρησης εξουσίας και σωματικής βίας απέναντι στον Αντώνη Καργιώτη, καθώς είναι εκείνος που όπως ανέφερε ξεκίνησε την απώθηση του 36χρονου.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας