Μαρία Καρυστιανού: Ήρθε η στιγμή να ζητήσουμε να αλλάξουν τα πάντα στη χώρα μας
«Έχασα ό,τι πολυτιμότερο είχα και μόνο μέσα από αυτό τον πόνο μπορώ να διεκδικήσω τίμια για το ζωντανό παιδί μου ό,τι δεν διεκδίκησα για το χαμένο μου παιδί. Μια δίκαιη και άξια χώρα»
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, στο Πάντειο Πανεπστήμιο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών μίλησε η Μαρία Καρυστιανού, η οποία, μεταξύ άλλων, είπε «ήρθε η στιγμή να ζητήσουμε να αλλάξουν τα πάντα στη χώρα μας».
«Έχασα ό,τι πολυτιμότερο είχα και μόνο μέσα από αυτό τον πόνο μπορώ να διεκδικήσω τίμια για το ζωντανό παιδί μου ό,τι δεν διεκδίκησα για το χαμένο μου παιδί. Μια δίκαιη και άξια χώρα» είπε ακόμα η κυρία Καρυστιανού.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8ejey95jlmx)
Όπως σημείωσε «μας κινητοποίησε η τολμηρή ψυχή μας, είμαστε ηθικοί και ενάρετοι μας ταιριάζει να ζούμε σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον».
«Ζούμε τη μεγαλύτερη υγιή κοινωνική αντίδραση, που μέσα από την ανάγκη των Ελλήνων για αλήθεια, οξυγόνο και φως, ζητά επίμονα ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Και αυτή, η αληθινή δικαιοσύνη θα στείλει τους ενόχους ακριβώς εκεί που πρέπει. Στο πιο βαθύ μπουντρούμι» είπε ακόμα η κυρία Καρυστιανού.
Δείτε όλη την ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.