Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτης θλίψης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το Σάββατο (8/3), τους φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/3), στην επαρχιακή οδό Σπάρτης - Μυστρά.
Οι κηδείες των δύο εκ των θυμάτων, του 24χρονου Σωκράτη και του 21χρονου Παναγιώτη, τελέστηκαν αντίστοιχα στον Μυστρά και στην Αμαλιάδα. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να πει το ύστατο χαίρε στους αδικοχαμένους νέους, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στις οικογένειές του, σύμφωνα με το flynews.gr.
Η κηδεία του 21χρονου Γιώργου θα τελεστεί τη Δευτέρα στην Αθήνα, σύμφωνα με το Star.
Πώς έγινε το τροχαίο
Το τροχαίο σημειώθηκε στο πάρκο Γουδέ στον δρόμο Σπάρτης - Μυστρά όταν το αυτοκίνητο με τους τρεις φοιτητές έφυγε από τον δρόμο, για άγνωστο λόγο, προσέκρουσε σε δέντρο και ανετράπη.
Οι τρεις νέοι απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από πυροσβέστες και μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Σπάρτης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το όχημα με τους τρεις νέους βρισκόταν αυτοκίνητο με φίλες τους.
Κλείσιμο
Οι κοπέλες φέρονται να έχουν περιγράψει ότι ξαφνικά έχασαν από μπροστά τους το αυτοκίνητο με τους τρεις φοιτητές και το μοναδικό που είδαν ήταν μια ρόδα να πετάγεται στον αέρα.
Με την PrimaDonna Aromatic της De’Longhi απολαμβάνουμε το ζεστό ή κρύο ρόφημά μας στο χώρο μας, από τον κόκκο στο φλιτζάνι, όπως ακριβώς θα το κάναμε στα πιο premium café του κόσμου
Σε μια λαμπερή τελετή στα «Sponsorship Awards 2025» η bwin έλαμψε με τα έξι βραβεία που κατέκτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον σημαντικό της ρόλο και στον αθλητικό χώρο.