Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη σημειώθηκε περίπου στις 1:20 τα ξημερώματα στην Καισαριανή όταν δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν σε ένα 24ωρο μίνι μάρκετ και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο. Στη συνέχεια απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και έγιναν καπνός.
Η δεύτερη ληστεία έλαβε χώρα περίπου στις 2:15 στα Εξάρχεια. Ειδικότερα, όλα συνέβησαν όταν ένα άτομο μπήκε σε ένα ξενοδοχείο της περιοχής και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε τον υπάλληλο υποδοχής και απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.