Άγνωστος τηλεφώνησε στο 100 και έδωσε χρονικό περιθώριο 40 λεπτών, το οποίο παρήλθε χωρίς έκρηξη
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στις Αρχές έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Ειδικότερα, άγνωστος κάλεσε στο κέντρο Άμεσης Δράσης στις 7:40 και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο νοσοκομείο. Έδωσε χρονικό περιθώριο 40 λεπτών, το οποίο παρήλθε χωρίς έκρηξη.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.