Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος στους 11 από τους 14 συλληφθέντες κατά τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο συγκέντρωσης για τα Τέμπηπροχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Μάλιστα, οι εισαγγελικές αρχές σχημάτισαν και ξεχωριστή δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για κακουργηματικές πράξεις.
Τώρα, σε ό,τι αφορά στη δίωξη σε βάρος των συλληφθέντων αυτή αφορά στα εξής αδικήματα: Βία κατά υπαλλήλων κατά συναυτουργία (διακεκριμένη περίπτωση), διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά υπαλλήλων, υπηρεσία τους, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή και κατά συναυτουργία, διακεκριμένη φθορά ξένων πραγμάτων, οπλοφορία, οπλοχρησία, εξύβριση κατά συναυτουργία και παράνομη κατοχή κροτίδων.
Μετά την άσκηση της δίωξης οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και η δίκη τους έλαβε αναβολή για αύριο. Να σημειωθεί ότι και οι 11 παραμένουν κρατούμενοι με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το δικαστήριο.
Τέλος, τρεις εκ των 14 συνολικά συλληφθέντων είναι ανήλικοι και παραπέμφθηκαν σε εισαγγελέα ανηλίκων.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.