Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος σήμερα το πρωί στην γραμματεία του Πρωτοδικείου Αθηνών προειδοποιώντας πως έχουν τοποθετηθεί δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί στην οδό Λουκάρεως.
Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) στην περιοχή δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.
Λόγω του απειλητικού τηλεφωνήματος είχε εκκενωθεί προληπτικά το κτήριο του Πρωτοδικείου ενώ είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως από το ύψος της οδού Κάλβου έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Δικηγόροι, διάδικοι και δικαστικοί βγήκαν στη Λουκάρεως, η οποία αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.