Για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο συνελήφθη ένας 51χρονος υπεύθυνος καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής (23/2), αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες καθώς κατηγορείται ότι επέτρεψε την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε δύο ανήλικες, 16 ετών.
Τα δύο κορίτσια που βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης, χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο 51χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας