Για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο συνελήφθη ένας 51χρονος υπεύθυνος καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής (23/2), αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες καθώς κατηγορείται ότι επέτρεψε την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε δύο ανήλικες, 16 ετών.
Τα δύο κορίτσια που βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης, χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο 51χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία