Ποινική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αριστείδης Κορέας με αφορμή αναρτήσεις στα social media που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες την ημέρα των συγκεντρώσεων για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ο προϊστάμενος της εισαγγελίας έδωσε παραγγελία στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος να ταυτοποιήσει τους χρήστες που έκαναν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.
Το αδίκημα, που ερευνάται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης είναι αυτό της διέγερσης σε διάπραξη αξιόποινων πράξεων.
Υπενθυμίζεται ότι για την Παρασκευή (28/02) ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, ενώ έχουν προγραμματιστεί πορείες σε όλη τη χώρα για την επέτειο των δύο χρόνων από το δυστύχημα στα Τέμπη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία