Κλειστή θα παραμείνει η μουσική σκηνή του VOX, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, ανήμερα της απεργίας για τη συμπλήρωση δύο ετών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Την ανακοίνωση έκανε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γράφοντας στο Facebook «δύο χρόνια μετά η σκέψη μας είναι πάντα μαζί τους».
Η ανάρτηση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου:
Φοβάμαι ακόμα όλα αυτά που γίνονται για εμάς χωρίς εμάς...
Δύο χρόνια μετά η σκέψη μας είναι πάντα μαζί τους...
Στους δρόμους, στους αγώνες, στους σταθμούς.
Η φωνή μας είναι πάντα μαζί τους έως ότου η αλήθεια να μας κάνει να σταματήσουμε να φοβόμαστε.
Την Παρασκευή 28/2 η μουσική σκηνή VOX θα παραμείνει κλειστή.
Συμμετέχουμε όλοι στην 24 ωρη πανελλαδική απεργία.
Βασίλης
Μίλα σιγά γιατί ο θάνατος μας δείχνει
Σειρήνες γύρω μας φωτιές κι ασθενοφόρα
Που πας κορίτσι μου κι εσύ με τόση φόρα
Η ομορφιά και στο νερό αφήνει ίχνη
Μίλα σιγά γιατί ο θάνατος δε λείπει
Μια λάμψη μόνο μας χωρίζει από την τρέλα
Εσύ στο πάτωμα του λες, αν θέλεις έλα
Κι εγώ ουρλιάζω δυνατά κι εγκαταλείπει
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως στις 28 Φεβρουαρίου δεν θα λειτουργήσει και το Hotel Ermou στο οποίο εμφανίζεται η Άννα Βίσση:
«Το Hotel Ermou θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025 ως ελάχιστος φόρος τιμής στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Δύο χρόνια μετά, τιμούμε τη μνήμη τους και στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειες και τους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτή την ανείπωτη τραγωδία».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.