Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Πειραιώς - το οποίο βρίσκεται επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη και παλιότερα στεγαζόταν ΙΚΑ - η οποία πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο.
Για την κατάσβεση επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
#Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, στην #Αθήνα. Επιχειρούν 20 #πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Λόγω της πυρκαγιάς διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλαταιών έως την οδό Κολοκυνθούς, ωστόσο πλέον έχει αποκατασταθεί
Γερανοί απομάκρυναν τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα πέριξ του κτιρίου υπό τον φόβο καταρρεύσεων υλικών.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.