Ανατράπηκε τρακτέρ και εγκλώβισε τον οδηγό στα Χανιά
Σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού του
«Συναγερμός» σήμανε σήμερα στις αρχές των Χανίων, εξαιτίας ενός οδηγού τρακτέρ που εγκλωβίστηκε κάτω από το τρακτέρ του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ο οδηγός έκανε εργασίες σε περιοχή του δήμου Πλατανιά. Για άγνωστο ακόμα λόγο το τρακτέρ του ανατράπηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο ίδιος κάτω από το όχημα.
Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική που ξεκίνησε την επιχείρηση απεγκλωβισμού.
Παράλληλα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρίσκεται στην περιοχή του ατυχήματος για να παραλάβει τον άτυχο οδηγό.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του οδηγού.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.