Ανατράπηκε τρακτέρ και εγκλώβισε τον οδηγό στα Χανιά
Σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού του
«Συναγερμός» σήμανε σήμερα στις αρχές των Χανίων, εξαιτίας ενός οδηγού τρακτέρ που εγκλωβίστηκε κάτω από το τρακτέρ του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ο οδηγός έκανε εργασίες σε περιοχή του δήμου Πλατανιά. Για άγνωστο ακόμα λόγο το τρακτέρ του ανατράπηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο ίδιος κάτω από το όχημα.
Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική που ξεκίνησε την επιχείρηση απεγκλωβισμού.
Παράλληλα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρίσκεται στην περιοχή του ατυχήματος για να παραλάβει τον άτυχο οδηγό.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του οδηγού.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.