Συνελήφθη σεκιούριτι που εργαζόταν στις γραμμές του ΟΣΕ καθώς είχε αφήσει την μπάρα ανοιχτή παρά το γεγονός ότι η κυκλοφορία των τρένων γινόταν κανονικά.
Πιο συγκεκριμένα, το σοβαρό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, γύρω στις 10, όταν υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είχε ξεχάσει τις μπάρες ανοιχτές στη διάβαση των τρένων επί της Χαμοστέρνας και της Κωνσταντινουπόλεως.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σεκιούριτι είχε αποκοιμηθεί ενώ το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον μηχανοδηγό μιας αμαξοστοιχίας, μιας και ο υπάλληλος δεν ανταποκρινόταν στον ασύρματο.
Ο μηχανοδηγός όταν είδε ότι δεν μπορεί να βρει τον σεκιούριτι, επικοινώνησε με τον σταθμάρχη και τον ενημέρωτσε για το περιστατικό.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες και κάποιος οδηγός ο οποίος βρέθηκε στο σημείο την ώρα του περιστατικού, ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.
Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον υπάλληλο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.