Δεκαννέα συλλήψεις για «προστασία» σε οίκους ανοχής και λέσχες - Τέσσερις αστυνομικοί ανάμεσα στους κατηγορούμενους
Μία αξιωματικός ανάμεσα στους συλληφθέντες αστυνομικούς - Οι συλληφθέντες κατηγορούνται και για απάτη σε βάρος του δημοσίου- Εστηναν εικονικές εταιρείες
Χειροπέδες σε τέσσερις αστυνομικούςκαι 15 ιδιώτες για συμμετοχή σεεγκληματικές οργανώσειςπου φέρονται να λάμβαναν χρήματα από οίκους ανοχής και λέσχες με το πρόσχημα κάλυψης της λειτουργίας τους πέρασαν τα στελέχη της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία αξιωματικό και τρεις φρουρούς.
Επιπλέον, εκτός από την κάλυψη σε οίκους ανοχής και λέσχες, οι οργανώσεις εμπλέκονται και σε απάτες σε βάρος του Δημοσίου καθώς τα μέλη τους φέρονται να έστηναν εικονικές εταιρείες και να μην απέδιδαν ΦΠΑ.
Η επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.