Στο άκουσμα της είδησης φίλοι και συγγενείς του 23χρονου ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ ενδεικτικό της μεγάλης συγκίνησης των δικών του ανθρώπων ήταν πως κατέρρευσαν. Σε σχετικό βίντεο φαίνεται πως η θεία του 23χρονου έπεσε στο χιόνι, ενώ οι πιο ψύχραιμοι έσπευσαν να καλέσουν για να ενημερώσουν και άλλους συγγενείς για την ευχάριστη είδηση.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6vs2hdak0yh)
Τα ίχνη του νεαρού χάθηκαν λίγο μετά τις 14:00 χθες το μεσημέρι ενώ από το απόγευμα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Πυροσβέστες, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας εθελοντές και κάτοικοι από το Σέλι με τη συνδρομή σκύλων, drones και θερμικών καμερών αναζητούσαν ίχνη του αγνοούμενου. Από αέρος συνέδραμε και ελικόπτερο στις έρευνες.
Λίγο μετά τις 13:00 σήμερα οι έρευνες απέδωσαν καρπούς και ο 23χρονος βρέθηκε σώος.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.