Την περιοχή περικυκλικά του Πηνειού «χτενίζουν» δύο drones, μια σωσίβια λέμβος με άνδρες της ΕΜΑΚ και ένας εκπαιδευμένος σκύλος.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο 39χρονος είναι γιος γνωστής εισαγγελέως της Λάρισας, και ανιψιός δικαστικού και πρώην βουλευτή, με την οικογένειά του να βιώνει δραματικές ώρες από την περασμένη Δευτέρα όταν και εξαφανίστηκε.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το Silver Alert: «ο Βασίλειος Καλογήρου, 39 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι των γονέων του, που είχε επισκεφθεί για τις γιορτές, στη Λάρισα, το απόγευμα της 30/12/2024, όταν έφυγε για την καθημερινή του βόλτα και δεν επέστρεψε. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Έχει καστανά μαλλιά με φαλάκρα κορυφής, πράσινα μάτια, ύψος 1,79μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σκούρο μπουφάν τύπου παρκά, σκουρόχρωμη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας χρώματος θαλασσί με κοκάλινο σκελετό.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Εθνική Γραμμή SOS 1065».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.