Άνδρας φέρεται να απειλούσε δικαστικούς επιμελητές μέσω βίντεο που είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Συνελήφθη από την αστυνομία και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλημάτων.
Συγκεκριμένα, ο 50χρονος είχε προβεί σε ανάρτηση βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου απειλούσε αόριστα δικαστικούς επιμελητές, ενώ επιπλέον εξήγγειλε τη δημιουργία «ομάδας κρούσης», η οποία υπό τις εντολές του θα προέβαινε σε πράξεις βίας εναντίον δικαστικών επιμελητών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για φερόμενο μέλος της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που φαίνεται πως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις δικαστικές αρχές για παρόμοιες πράξεις.
Ο 50χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.