Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 25ο χιλιόμετρο της ΕΟ Σερρών -Δράμας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 21χρονος και επέβαινε σε αυτό ένας 25χρονος, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα φωτισμού και ανετράπη.
Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν χάσει τη ζωή του ο 25χρονος και να τραυματιστεί ο 21χρονος οδηγός.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.