Ιωάννινα: Νεκρός βρέθηκε ο 76χρονος που αγνοούνταν μετά το πέρασμά του από τον σταθμό της Κακαβιάς πριν 10 μέρες
Ο 76χρονος είχε χάσει το λεωφορείο που αναχωρούσε από την Κακαβιά για τα Ιωάννινα και ξεκίξησε τη διαδρομή με τα πόδια - Βρέθηκε νεκρός από κτηνοτρόφο σε χωριό του Πωγωνίου
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.