Στη σύλληψη του 53χρονου άντρα που, το απόγευμα της Τρίτης, επιτέθηκε με κατσαβίδι και τραυμάτισε έναν 73χρονο, στην περιοχή της Άνω Πόλης, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.
Ο άντρας εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις, καθώς μετά την πράξη του είχε διαφύγει, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη περίπου στις 19:00 το απόγευμα, την ώρα που ο 73χρονος βρισκόταν με την 8χρονη εγγονή του στην οδό Μουσών και τότε ο δράστης της επίθεσης φαίνεται ότι παρενόχλησε λεκτικά την εγγονή του θύματος.
Ακολούθησε διαπληκτισμός και τότε ο 53χρονος τραυμάτισε με το κατσαβίδι τον ηλικιωμένο, μπροστά στα μάτια του παιδιού, ενώ στη συνέχεια, έγινε καπνός.
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV