Μέσα σε καλαμιές είχε κρύψει ένας 32χρονος δύο κιλά χασίς στο Ηράκλειο με τις αστυνομικές αρχές να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.
Σύμφωνα με το cretapost, εδώ και αρκετές ημέρες ο 32χρονος είχε τεθεί υπό την διακριτική παρακολούθηση των αρχών έπειτα από πληροφορίες που είχαν φτάσει στα γραφεία της δίωξης ναρκωτικών του Ηρακλείου για διακίνηση χασίς.
Κατά την παρακολούθηση οι αστυνομικοί είχαν δει τον 32χρονο να πηγαίνει σε καλαμιές που υπήρχαν σε αγροτική περιοχή της καλαμιάς και να μένει για αρκετή ώρα στο σημείο.
Χθες, οι αστυνομικοί οργάνωσαν μία συντονισμένη επιχείρηση και προχώρησαν σε έλεγχο στην περιοχή και είδαν μέσα στις καλαμιές κρυμμένη μεγάλη ποσότητα χασίς ενώ στο σπίτι του είχε τα όπλα.
Κατά την έρευνα οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν:
2 κιλά και 727 γραμμάρια χασίς,
2.620 ευρώ σε μετρητά,
5 ζυγαριές ακριβείας,
3 κυνηγετικά όπλα,
1.350 σφαίρες,
50 λίρες Αγγλίας,
2 κινητά τηλέφωνα,
ένα αγροτικό αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.