Στη δοξολογία της Ιεράς Μητροπόλεως του Αγίου Δημητρίουστη Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε οΣτέφανος Κασσελάκης.Μετά το τέλος της δοξολογίας, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, ευχήθηκε αρχικά «χρόνια πολλά στην Πόλη και σε όσους γιορτάζουν σήμερα».
Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ας ευχηθούμε αυτή η πόλη να πάρει τη θέση που της αξίζει και να γίνει η πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Είναι καιρός τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει για πολλές δεκαετίες να πραγματοποιηθούν, ώστε τα παιδιά που μεγαλώνουν εδώ να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία, και να διαπρέψουν σε πανευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Είναι στα χέρια μας. Είμαστε περήφανοι για την πατρίδα μας, για τη Θεσσαλονίκη. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε κάθε μέρα τη ζωή των κατοίκων καλύτερη».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.