Ένα σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού ακινητοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης όταν άνοιξε ένας πυροσβεστήρας εντός του οχήματός που ήταν εν κινήσει.
Το περιστατικό, στο οποίο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, σημειώθηκε περίπου στις 9:30, πριν την έξοδο για Κωνσταντινοπολιτικα, στο ρεύμα προς ανατολικά.
Όταν ο οδηγός του λεωφορείου αντιλήφθηκε ότι άνοιξε ο πυροσβεστήρας ο οποίος βρισκόταν κάτω από τα καθίσματα, με τις πληροφοφίες να αναφέρουν ότι πιθανότατα συνέβη από παιδί που τον πάτησε με το πόδι, σταμάτησε το όχημα με ασφάλεια στην δεξιά πλευρά του δρόμου και οι μαθητές αποβιβάστηκαν.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες, χωρίς να χρειαστεί να ενεργήσουν. Όχημα της Εγνατίας Οδού παραμένει στο σημείο προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια του σημείου.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.