Έφυγε από τη ζωή ο Δήμαρχος Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης
Σε ηλικία 60 ετών
Θλίψη στην Φιλιππιάδα και στην αυτοδιοίκηση της Ηπείρου προκαλεί ο θάνατος του δημάρχου Ζηρού Γιώργου Ζυγούρη. Ο Γιώργος Ζυγούρης, είχε εκλεγεί πριν από έναν χρόνο στο αξίωμα και τους τελευταίους μήνες έδινε τη δική του μάχη για τη ζωή.
Μία μάχη από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής
Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, τα ξημερώματα της Τρίτης, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και σε ηλικία 60 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή.
Ποιος ήταν ο Γιώργος Ζυγούρης
Είχε γεννηθεί στο Γοργόμυλο Πρεβέζης, του Δήμου Ζηρού. Ολοκλήρωσε το σχολείο στη Φιλιππιάδα και σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Σώμα Μηχανικού και στην 733 Διεύθυνση Στρατιωτικών Έργων.
Απο το 1990 που επέστρεψε στη Φιλιππιάδα, διατηρούσε Τεχνικό Γραφείο Πολιτικού Μηχανικού με δραστηριότητες, όπως μελέτες, επιβλέψεις έργων Πολιτικού μηχανικού, εκδόσεις οικοδομικών αδειών, σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, εθνικό κτηματολόγιο κλπ.
Ήταν κάτοχος Μελετητικού πτυχίου και Πιστοποιημένος Εκλεκτής Επενδύσεων μέλος του Εθνικού Μητρώου Πιστοποιημένων Ελεγκτών ΥΠΑΝ.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.