Φριχτές εικόνες δύο καμένων σκύλωναντίκρισε χθες, Κυριακή 6 Οκτωβρίου, το μεσημέρι ένας αγρότης στη Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους- Μυκηνών.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος anagnostis.org, ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος, ενώ πήγαινε προς το χωράφι του με τις μανταρινιές, είδε τα δύο καμένα σκυλιά, ένα μικρόσωμο και ένα μεγαλύτερου μεγέθους, τα οποία βρίσκονταν ανάμεσα από τα δεντράκια και σε διαφορετικές αράδες.
Άγνωστοι φαίνεται ότι μετάφεραν τα αδέσποτα στο χωράφι του συγκεκριμένου αγρότη στην Δαλαμανάρα την προηγούμενη μέρα και αφού τα σκότωσαν, στην συνέχεια τα έκαψαν.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.