Περιστατικό με επίθεση αδέσποτου σκύλου σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης στη Λαμία.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr όλα συνέβησαν όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε σε παιδί ηλικίας 2 ετών.
Κατά την ίδια πηγή, το παιδί προστάτευσε η γιαγιά του, η οποία δέχθηκε τελικά δάγκωμα από τον σκύλο.
Το δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε περί τις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Κισσάβου, στο ύψος του 20ου Νηπιαγωγείου.
Το μεγαλόσωμο σκυλί επιτέθηκε στο παιδί κάτι που αντιλήφθηκε η γιαγιά του και μπήκε μπροστά με αποτέλεσμα να δεχτεί εκείνη το δάγκωμα και να τραυματιστεί ελαφρά. Η γυναίκα στη συνέχεια κατέφυγε σε ιδιωτικό ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημέρωσε και την αστυνομία.
Όπως δήλωσε η γυναίκα στο LamiaReport αλλά και άλλοι πολίτες που μένουν κοντά, στο σημείο έχουν βρει καταφύγιο δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, δίπλα ακριβώς στο νηπιαγωγείο θέτοντας καθημερνά σε κίνδυνο τα διερχόμενα νήπια. Μάλιστα η συγκεκριμένη επίθεση δεν είναι η πρώτη και τα σκλιά έχουν δαγκώσει κι άλλα άτομα.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.