Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 7/9 στο Αγρίνιο όταν ένας άνδρας, γνώριμος των Αρχών, επιτέθηκε άγρια στην ηλικιωμένη μητέρα του.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η 75χρονη στην προσπάθεια της να γλιτώσει, έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά και πλέον νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου με κατάγματα σε χέρια και πόδια και λεκάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε λογομαχία και ακολούθησε ο ξυλοδαρμός της γυναίκας. Η πτώση της συνέβη όταν ο γιος της επιχείρησε να τη χτυπήσει με το σίδερο για τις τέντες.
Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (8/9) από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία.
Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, για υποθέσεις ναρκωτικών.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.