Μια πρωτοφανής υπόθεση εκφοβισμού ανηλίκου, συνοδευόμενου από ληστείαβρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα στα χέρια της δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, προσήλθε σήμερα στην Ασφάλεια Ζακύνθου, ένας 14χρονος ανήλικος, μόνιμος κάτοικος Ζακύνθου, συνοδευόμενος από τον πατέρα του και κατέθεσαν στοιχεία κατά τριών ανηλίκων, ηλικίας 14, 14 και 13 ετών, για την διάπραξη των κακουργηματικών αδικημάτων του εκφοβισμού, της βίας και της ληστείας κατά συναυτουργία.
Ο ανήλικος προσκόμισε βίντεο μέσα από το οποίο έχουν καταγραφεί οι αποτρόπαιες πράξεις των τριών ανηλίκων.
Μετά την κατάθεση των στοιχείων η Ασφάλεια συνέλαβε τους γονείς των τριών δραστών, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων και όλοι μαζί αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα να απολογηθούν.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.