Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα 41χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη, τον περασμένο Δεκέμβριο, στου Ρέντη.
Ο 41χρονος με το ψευδώνυμο Κορυδαλλιώτης θεωρείται ηγετικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για τα επεισόδια και τη δολοφονία του νεαρού αστυνομικού. Ο «Κορυδαλλιώτης» είχε αφεθεί αρχικά ελεύθερος, αλλά στη συνέχεια κλήθηκε για συμπληρωματική απολογία βάσει στοιχείων σε βάρος του και κρίθηκε τώρα προφυλακιστέος.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.