Εικόνες μιας οικολογικής καταστροφής άφησε πίσω του το κλείσιμο του θυροφράγματος της λίμνης Κάρλαςστη Θεσσαλία την Τρίτη 27 Αυγούστου.
Τα νερά τα οποία από τον Σεπτέμβριο του 2023 έρρεαν κατά εκατομμύρια κυβικά προς τον Παγασητικό, απο χθες σταμάτησαν να ρέουν αλλά άφησαν στη διαδρομή, στο εμφανές σημείο από τη ΒΙΠΕ Βόλου μέχρι την εκβολή του Ξηριά στη Μπουρμπουλήθρα, αμέτρητα ψάρια να σπαρταρούν και να πεθαίνουν καθώς υποχωρούσε το νερό.
Μάλιστα, σε κάποια σημεία της διαδρομής και εντός του χειμάρρου Ξηριά, όπως η γέφυρα Διμηνίου, τα νεκρά ψάρια γίνονταν όλο και περισσότερα.
Ωστόσο, σε αυτές τις δυστοπικές εικόνες, ένας άνθρωπος που αποφάσισε να προσφέρει βοήθεια στα ψάρια που αργοπέθαιναν δημιουργεί μια νότα αισιοδοξίας.
Όπως μοιράστηκε το myvolos στη διαδρομή από τη ΒΙΠΕ μέχρι τη Μπουρπουλήθρα, ο κύριος Χρήστος μέσα στην κοίτη, προσπαθούσε να σώσει όσο περισσότερα ψάρια μπορούσε, να τα μεταφέρει σε δεξαμενή με γλυκό νερό που διέθεσε σε χώρο του και στη συνέχεια να τα επιστρέψει στον ταμιευτήρα.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.