Για την περιπέτεια της υγείας του μέσα στο καλοκαίρι μίλησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς το πρωί της Δευτέρας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως έπαθε περικαρδίτιδα, μάλλον από μικρόβιο κλιματιστικού.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3pm5t5k3e9d)
«Αισθανόμουν ρίγη, είχα 40 βαθμούς κι εγώ κρύωνα», περιέγραψε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας ότι στο νοσοκομείο οι γιατροί του είπαν «αν μπεις τώρα στο αεροπλάνο, θα πεθάνεις».
«Είχα περίπου 5 λίτρα υγρό γύρω από την καρδιά. Έμεινα 13 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο με δύο σωληνάκια κι αντιβίωση με το κιλό. Δοξάζω τον Θεό που είμαι ζωντανός», είπε.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας