Φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Σουλίου, του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες.
Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από την πίσω πλευρά του σχολείου και γρήγορα επεκτάθηκε. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ξεκίνησε από απορρίματα και ξερά χόρτα στην αυλή του σχολείου και στις φλόγες τυλίχθηκε και η οροφή του σχολείου.
Πρόκειται για ένα καινούργιο κτίριο, το οποίο εγκαινιάσθηκε μόλις πριν από δύο χρόνια περίπου.
Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα είχαν θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.