Φωτιάέχει ξεσπάσει στους Δρυμάδες Πωγωνίου, στα Ιωάννινα, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, η φωτιά καίει από χθες, 14 Αυγούστου, σε δασική περιοχή, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας αναζωπυρώθηκε.
Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες, με 3 οχήματα. Επειδή το σημείο που βρίσκεται η φωτιά είναι δύσβατο, στο μέτωπο μετέβησαν και δύο ομάδες πεζοπόρων.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»