Πέθανε το απόγευμα της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος άνδρας που δέχθηκε τσίμπημα από έντομο, πιθανότατα από αράχνη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews, ο άτυχος άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.
Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει, όπως ο ίδιος είπε στους γιατρούς. Μάλιστα, από τους πόνους που είχε στο πόδι, πήγε να τον εξετάσει ιδιώτης ορθοπεδικός, ο οποίος τον παρέπεμψε στο νοσοκομείο.
Η αρχική εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία, με τους γιατρούς ωστόσο να προχωρούν στην εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Χθες το μεσημέρι, η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωσηκαι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.