Πέθανε το απόγευμα της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος άνδρας που δέχθηκε τσίμπημα από έντομο, πιθανότατα από αράχνη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews, ο άτυχος άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.
Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει, όπως ο ίδιος είπε στους γιατρούς. Μάλιστα, από τους πόνους που είχε στο πόδι, πήγε να τον εξετάσει ιδιώτης ορθοπεδικός, ο οποίος τον παρέπεμψε στο νοσοκομείο.
Η αρχική εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία, με τους γιατρούς ωστόσο να προχωρούν στην εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Χθες το μεσημέρι, η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωσηκαι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.