Στην εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων κλοπών σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αγίου Νικολάου, προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της περιοχής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις κλοπές που καταγράφηκαν από τις 22.07.2024 έως 29.07.2024 εμπλέκονται τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, που είχαν αφαιρέσει συνολικά χρήματα και αντικείμενα (επαγγελματικά εργαλεία, συσκευές κινητών τηλεφώνων συνολικής, κ.ά.) αξίας 2.950 ευρώ.
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικία και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν και βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας