Στον εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ που κατέληξε από θερμοπληξία στην Εύβοια
Ο νεαρός έμεινε για ώρες ξεχασμένος στο αυτοκίνητό τους
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι γονείς του 23χρονου νεαρού με ειδικές ανάγκες, ο οποίος πέθανε από θερμοπληξία αφού έμεινε για ώρες στο αυτοκίνητό τους.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμάρυνθο της Εύβοιας, το πρωί της Κυριακής. Οι γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης σε κίνδυνο.
Ο 23χρονος εντοπίστηκε από τους γονείς του, ξεχασμένος στο όχημά τους, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.
Οι Αρχές έχουν ζητήσει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία αναμένεται να ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 23χρονου, ο οποίος ζούσε με την οικογενειά του.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.