Μεγάλη επιχείρηση εκτελέστηκε αιφνιδιαστικά από τη νύχτα της Παρασκευής ως και τα ξημερώματα του Σαββάτου στις φυλακές της Μπαλκούρας στα Τρίκαλα, όπου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν ελέγχους στα κελιά των κρατουμένων και ανακάλυψαν κρυμμένα κινητά τηλέφωνα και αυτοσχέδια όπλα.
Σε ένα από τα κελιά βρέθηκαν, με τη συνδρομή σωφρονιστικών υπαλλήλων, δυο αυτοσχέδια μαχαίρια τα οποία κατασχέθηκαν και συνελήφθη ο αλλοδαπός κρατούμενος που τα είχε στην κατοχή του, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Στη συνέχεια, συνελήφθησαν άλλοι δυο αλλοδαποί τρόφιμοι των φυλακών καθώς στην κατοχή του ενός βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο με κάρτα SIM και στην κατοχή του άλλου ένα κινητό τηλέφωνο με δυο κάρτες SIM και ένας φορτιστής κινητού. Και οι δυο κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στην εισαγωγή μέσων επικοινωνίας σε χώρο κράτησης. Οι σχετικές δικογραφίες υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, ενώ διενεργείται και εσωτερικός πειθαρχικός έλεγχος.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς