Επιδρομή τσιγγάνων σε επιχειρήσεις στην Φθιώτιδα

Επιδρομή τσιγγάνων σε επιχειρήσεις στην Φθιώτιδα

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πια οι συμμορίες τσιγγάνων  που λυμαίνονται την περιοχή της Φθιώτιδας...

Επιδρομή τσιγγάνων σε επιχειρήσεις στην Φθιώτιδα
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πια οι συμμορίες τσιγγάνων  που λυμαίνονται την περιοχή της Φθιώτιδας! Μέρα-μεσημέρι έκαναν… σαφάρι στις επιχειρήσεις της περιοχής Σκαρφιά και άρπαξαν μηχανήματα και… πλακάκια δαπέδου, πριν πέσουν στα χέρια αστυνομικών του τμήματος Μώλου που τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Οι δράστες ήταν πέντε, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα και δυο ανήλικα παιδιά. Στο φορτηγάκι που είχαν μαζί τους, είχαν φορτώσει δυο μεταχειρισμένες μηχανές αυτοκινήτων που βρήκαν έξω από ένα εργοστάσιο και μια μεγάλη στοίβα με πλακάκια επίστρωσης δαπέδου τα οποία έκλεψαν από τον εξωτερικό χώρο του εργοταξίου ενός 69χρονου! Το φορτηγάκι κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος, τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Λαμίας.

Επί έξι μήνες αναζητούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Διδυμοτείχου τα ίχνη του δράστη που είχε εισβάλει στις 15 Απριλίου σε ένα λατομείο στην περιοχή του Έβρου και είχε κλέψει μηχανήματα μεγάλης αξίας. Η έρευνα τους οδήγησε σε έναν 56χρονο Έλληνα που ομολόγησε την κλοπή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Κλείσιμο

Τους «γυάλισε» το…  φωτορυθμικό με τα λέιζερ που είχε μια καφετέρια στο Στρυμονικό Σερρών και είπαν να το βάλουν στο… σπίτι τους! Όμως, οι δύο νεαροί δράστες ηλικίας 23 και 24 χρόνων δεν πρόλαβαν να το χαρούν μαζί με ένα ηχείο που έκλεψαν. Πριν εγκαταλείψουν το χωριό, συνελήφθησαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας και τα κλοπιμαία αξίας 1.000 ευρώ επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης