Προφυλακίστηκαν ο υποδιευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος Ιωαννίνων και οι δύο διοικητικοί υπάλληλοι, που φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά και ξέπλενε χρήμα στις φυλακές.
Οι τρεις από τους συνολικά οκτώ συλληφθέντες για την υπόθεση, μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν με την κλούβα των Μεταγωγών στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, όπου θα παραμείνουν προσωρινά. Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.
Ο αστυνομικός που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα και έχει επίσης συλληφθεί θα απολογηθεί αύριο, Σάββατο, αν το επιτρέψουν οι γιατροί και η κατάσταση της υγείας του.
Νωρίτερα, χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο από το Δικαστικό Μέγαρο στο νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.
Είχε προηγηθεί η απολογία του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος, βαρυποινίτη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και επέστρεψε, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, στη φυλακή.
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο ιδιώτες, μια γυναίκα και ένας άνδρας, που φέρονται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη