13χρονη ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της

13χρονη ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της

Δυο  ολόκληρα χρόνια έζησε απίστευτα  μαρτύρια στα χέρια του αδίστακτου  πατέρα του, ένα ανήλικο κοριτσάκι  από την Αλβανία που κατοικεί  με την οικογένειά της στα Πηγάδια Ξάνθης…

13χρονη ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της
Δυο  ολόκληρα χρόνια έζησε απίστευτα  μαρτύρια στα χέρια του αδίστακτου  πατέρα του, ένα ανήλικο κοριτσάκι  από την Αλβανία που κατοικεί  με την οικογένειά της στα Πηγάδια Ξάνθης… Στα 13 της χρόνια, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να αποκαλύψει στην Αστυνομία όλα όσα υπέφερε.

Σύμφωνα  με την καταγγελία της 13χρονης, ο 36χρονος πατέρας της την βίαζε συστηματικά επί δύο χρόνια, απειλώντας την ίδια και την μητέρα της η οποία αναγκαζόταν να κρατάει κρυφά όσα υπέμενε το παιδί της από τον φόβο αντιποίνων! Η Ασφάλεια Ξάνθης παρέπεμψε το παιδί σε ιατροδικαστή, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της για ανατομικούς λόγους. Ο πατέρας της μικρής, που κλήθηκε να δώσει κατάθεση, αρνείται τις κατηγορίες. Ωστόσο, το κοριτσάκι βρίσκεται υπό παρακολούθηση και ψυχολογική υποστήριξη και η έρευνα συνεχίζεται.

Αντίθετα, κάποιος  αρρωστημένος νους φαίνεται πως  κρύβεται πίσω από την «είδηση»  που κυκλοφόρησε την Δευτέρα στον ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με την εισβολή τεσσάρων κακοποιών σε διαμέρισμα στην Άρτα και τον υποτιθέμενο βιασμό της ανήλικης κόρης του ιδιοκτήτη μπροστά στα μάτια του πατέρα της, που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομική Διεύθυνση διέψευσε εγγράφως το δημοσίευμα, καθώς δεν έχει δεχθεί τέτοιου είδους καταγγελία, ούτε έφτασε παρόμοιο περιστατικό στο νοσοκομείο της πόλης.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης