Ψάχνουν και γυναίκα στους ληστές-βιαστές με τα καλάσνικοφ!

Ψάχνουν και γυναίκα στους ληστές-βιαστές με τα καλάσνικοφ!

Η αστυνομία ερευνά αν η συμμορία κρύβεται και πίσω από την κακοποίηση της 40χρονης γυναίκας την Κυριακή στην Ηλιούπολη

Ψάχνουν και γυναίκα στους ληστές-βιαστές με τα καλάσνικοφ!
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας η συμμορία των ληστών – βιαστών με τα καλάσνικοφ.

Οι τρεις Αλβανοί που στις 27 Σεπτεμβρίου εισέβαλαν σε σπίτι στη Γλυφάδα, κακοποίησαν μια γυναίκα και έφυγαν κλέβοντας το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes,  «χρεώνονται» και άλλες περίπου δέκα παρόμοιες επιθέσεις.

Εκτός από το κλεμμένο αυτοκίνητο, στα σπίτια των ληστών- βιαστών βρεθήκαν δυο όπλα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι 9 χιλιοστών τα οποία ερευνώνται στα εργαστήρια της αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις έχουν χρησιμοποιηθεί.

Την ιδία ώρα, οι τρεις προσαχθέντες είναι αρνητικοί και δεν λένε το παραμικρό στους αστυνομικούς, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν τα στοιχεία για να ασκήσουν διώξεις σε βάρος των τριών.

Μάλιστα, μια πληροφορία αναφέρει πως η σκληρή συμμορία έχει και «άρωμα» γυναικάς, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες διευκρινήσεις για το ρολό στη συγκεκριμένη ομάδα.
Κλείσιμο

Παράλληλα, το κλεμμένο Mercedes που άρπαξαν οι βιαστές - ληστές από την πολυκατοικία της οδού Βασ. Όλγας  στην Γλυφάδα οπού διέμενε η άτυχη 32χρονη, έχει μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας προκειμένου να βρεθούν στοιχειά για την δράση των τριών προσαχθέντων, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν οι τρεις αλλοδαποί εμπλέκονται στην κακοποίηση της 40χρονης γυναίκας την Κυριακή στην Ηλιούπολη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης