Κιλκίς: Έκρυβε στο σπίτι του τρία κιλά χασίς

Κιλκίς: Έκρυβε στο σπίτι του τρία κιλά χασίς

Ένα  τσιγαριλίκι που είχε πάνω  του, «πρόδωσε» έναν 42χρονο που είχε μπει στο στόχαστρο των ανδρών της Ασφαλείας Κιλκίς οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες ναρκωτικών

Κιλκίς: Έκρυβε στο σπίτι  του τρία κιλά χασίς
Ένα  τσιγαριλίκι που είχε πάνω  του, «πρόδωσε» έναν 42χρονο που είχε μπει στο στόχαστρο των ανδρών της Ασφαλείας Κιλκίς οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή και τον παρακολουθούσαν διακριτικά. Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του.

Κλείσιμο
Μέσα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποξηραμένες κορφάδες από δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,38 μέτρων και βάρους 989 γραμμάριων, αλλά και πέντε συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους ενός κιλού και 797 γραμμαρίων, το οποίο ήταν έτοιμο για πώληση. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Σε κοινότητα  της Καλαμάτας, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 60χρονο άνδρα, στο σπίτι του οποίου έκαναν έρευνα και κατάσχεσαν 818 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Ο 60χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης