Χασισοφυτείες σε δάση και ελαιώνες

Χασισοφυτείες σε δάση και ελαιώνες

Έτοιμος να φυτέψει… εκατοντάδες χασισόδεντρα ήταν ένας 33χρονος που συνελήφθη στον Άφυτο Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ασφάλειας Φλώρινας

Χασισοφυτείες σε δάση και ελαιώνες
Έτοιμος να φυτέψει… εκατοντάδες χασισόδεντρα ήταν ένας 33χρονος που συνελήφθη στον Άφυτο Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ασφάλειας Φλώρινας, οι οποίοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του για να εντοπίσουν τη χασισοφυτεία που είχε ήδη στήσει σε δύσβατη περιοχή.

Κλείσιμο
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν μόνο πέντε δενδρύλλια κάνναβης, αλλά εκτιμούν ότι ο 33χρονος σκόπευε να μεγαλώσει κατά πολύ την φυτεία, αφού πάνω του βρέθηκαν 620 σπόροι κάνναβης! Ο δράστης είχε ακόμη μαζί του 806,1 γραμμάρια «φούντας» και μια ζυγαριά ακριβείας, που στοιχειοθετούν την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Προέβαλε αντίσταση, αλλά τελικά δεν απέφυγε την σύλληψη ένας 23χρονος Βούλγαρος που είδε τους αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου να κάνουν έφοδο στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με 70,6 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης και ένα πιστόλι κρότου.

Σε έναν ελαιώνα πολύ κοντά στο σπίτι του, είχε φτιάξει την «καβάντζα» του όπου έκρυβε τα ναρκωτικά που διέθετε σε χρήστες του Αγρινίου, ένας 20χρονος Αλβανός που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο νεαρός αλλοδαπός είχε κρύψει επιμελώς δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 11,3 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη βάρους 1,5 γραμμαρίου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Στην Σπάρτη, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας ένας 29χρονος και η 30χρονη φίλη του, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Πάνω τους βρέθηκαν 70,4 γραμμάρια ηρωίνης, 97 ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, μία ζυγαριά ακριβείας και 425 ευρώ.

Στη μέση  του… πουθενά εντόπισαν οι αστυνομικοί ένα… μοναχικό χασισόδεντρο που είχαν φυτέψει άγνωστοι στους Βώρους του δήμου Φαιστού στην Κρήτη! Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν πληροφορίες για χασισοφυτεία στην αγροτική περιοχή, δεν βρήκαν αυτά που περίμεναν αλλά μόνο το ένα δενδρύλλιο ύψους ενός μέτρου το οποίο ξερίζωσαν και κατέσχεσαν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης