Κεραυνός φίμωσε την ΕΛΑΣ στο Μεσολόγγι!

Κεραυνός φίμωσε την ΕΛΑΣ στο Μεσολόγγι!

 Θύμα  του ισχυρού κύματος κακοκαιρίας έπεσε η… Αστυνομία στο Μεσολόγγι, που βρέθηκε ξαφνικά χωρίς επικοινωνίες εξ αιτίας ενός δυνατού κεραυνού

Κεραυνός φίμωσε την  ΕΛΑΣ στο Μεσολόγγι!
 Θύμα  του ισχυρού κύματος κακοκαιρίας έπεσε η… Αστυνομία στο Μεσολόγγι, που βρέθηκε ξαφνικά χωρίς επικοινωνίες εξ αιτίας ενός δυνατού κεραυνού! Η ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση που συγκλόνισε το κέντρο της πόλης, χτύπησε κυρίως το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας!

Ο αξιωματικός υπηρεσίας «πάγωσε» από τον πολύ δυνατό κρότο και την έντονη λάμψη, αλλά ο ίδιος στάθηκε τυχερός και γλίτωσε από τη μανία της φύσης που κούνησε γερά το κτίριο. Όταν, όμως, πήγε να ελέγξει τις τηλεπικοινωνίες, διαπίστωσε ότι η ισχυρή εκκένωση είχε καταστρέψει τον ασύρματο που επικοινωνεί με τα περιπολικά!
Κλείσιμο

Ολόκληρη η κτηνοτροφική εγκατάσταση ενός 30χρονου στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη προς το παρόν αιτία, αλλά όλα δείχνουν ότι ήταν εμπρησμός. Τα 25 μοσχάρια που διατηρούσε στον στάβλο του ο κτηνοτρόφος βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ καταστράφηκαν τα αγροτικά μηχανήματα και το τρακτέρ. Το περίεργο είναι ότι ήταν η δεύτερη πυρκαγιά με τα ίδια χαρακτηριστικά μέσα σε ένα μήνα, αφού είχε προηγηθεί η καταστροφή και της διπλανής κτηνοτροφικής μονάδας! 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης