Άλλες τέσσερις συλλήψεις για τα ναρκωτικά σε σχολείο

Άλλες τέσσερις συλλήψεις για τα ναρκωτικά σε σχολείο

Δεν  έχει τέλος η υπόθεση με  την χρήση ναρκωτικών στο υπό κατάληψη 4ο Λύκειο Ιωαννίνων, από το οποίο μεταφέρθηκαν τέσσερα νέα παιδιά σε κακή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης

Άλλες τέσσερις συλλήψεις  για τα ναρκωτικά σε σχολείο
Δεν  έχει τέλος η υπόθεση με  την χρήση ναρκωτικών στο υπό κατάληψη 4ο Λύκειο Ιωαννίνων, από το οποίο μεταφέρθηκαν τέσσερα νέα παιδιά σε κακή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης. Παρά την καθυστερημένη ενημέρωσή της από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Αστυνομία εντόπισε άλλους τέσσερις νεαρούς εκτός από τον 21χρονο που είχε συλληφθεί αρχικά με 61,7 γραμμάρια κάνναβης, 16 ναρκωτικά χάπια και δύο μαχαίρια στο σπίτι του!

Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε ότι άλλα τέσσερα νέα παιδιά, ηλικίας 24, 20, 17 και 16 χρόνων έκαναν χρήση ουσιών στο υπό κατάληψη κτίριο. Η κατάθεση της 16χρονης που νοσηλεύεται ακόμη, έστειλε τις αρχές στο σπίτι του 24χρονου, όπου βρέθηκαν 31 γραμμάρια ινδικής κάνναβης. Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στα σπίτια ενός 20χρονου και μιας 17χρονης μαθήτριας του λυκείου όπου βρέθηκε μία φωτογραφική μηχανή παλιάς τεχνολογίας και στην θέση του φιλμ υπήρχε μια συσκευασία με άλλα 30 γραμμάρια χασίς!

Οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν  ήδη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για κατοχή και χρήση ναρκωτικών, οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας για την ομαλή λειτουργία των σχολείων, ενώ ανάλογες κατηγορίες θα αντιμετωπίσει και η 16χρονη μόλις βγει από το νοσοκομείο. Το σχολείο, πάντως, εξακολουθεί να τελεί υπό κατάληψη, παρά τα όσα συνέβησαν!
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης