Ληστεία με καλάσνικοφ σε σούπερμαρκετ στην Κηφισιά

Ληστεία με καλάσνικοφ σε σούπερμαρκετ στην Κηφισιά

Πρόλαβαν και πήραν άγνωστο ποσό από τα ανταλλακτήρια – Αγνωστο αν αφαίρεσαν χρήματα από τα ταμεία – Διέφυγαν με Audi αυτοκίνητο

Ληστεία με καλάσνικοφ σε σούπερμαρκετ στην Κηφισιά
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 14:43 το μεσημέρι στο πολυκατάστημα Mega AB, το οποίο βρίσκεται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, μεταξύ Κηφισιάς και Εκάλης.

Στο σούπερμαρκετ της γνωστής αλυσίδας οι δράστες, δύο στο σύνολο, φορώντας κουκούλα και εξοπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο κατάστημα την ώρα που ήταν γεμάτο από κόσμο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν κινδύνευσε κανενός παρευρισκόμενου η ζωή και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα φωνάζοντας «ληστεία» και κατευθύνθηκαν αμέσως προς το ανταλλακτήριο Western Union που στεγάζεται στο κτίριο, αρπάζοντας άγνωστο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν και κατά πόσο αφαίρεσαν χρήματα και από τα ταμεία του σούπερμαρκετ.

Κλείσιμο
Οι άγνωστοι στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκας Audi Α3 και χρώματος ασημί, το οποίο και εγκατέλειψαν λίγο παρακάτω. Από εκεί επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και διέφυγαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης