Έκαναν περισσότερες κλοπές από τα… χρόνια τους!

Έκαναν περισσότερες κλοπές από τα… χρόνια τους!

Σε εφιάλτη είχαν εξελιχθεί  για τους καταστηματάρχες και  τους ιδιοκτήτες οχημάτων στην  Καρδίτσα και τους Σοφάδες,  δυο… υπερκινητικά πιτσιρίκια  που έκαναν περισσότερες κλοπές  από τα… χρόνια τους!

Έκαναν περισσότερες κλοπές από τα… χρόνια τους!
Σε εφιάλτη είχαν εξελιχθεί  για τους καταστηματάρχες και  τους ιδιοκτήτες οχημάτων στην  Καρδίτσα και τους Σοφάδες,  δυο… υπερκινητικά πιτσιρίκια  που έκαναν περισσότερες κλοπές  από τα… χρόνια τους! Από τις αρχές Μαΐου, είχαν διαπράξει συνολικά 18!

Κλείσιμο
Οι δύο ανήλικοι ηλικίας 17 και 13 χρόνων έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών, όταν ο 44χρονος ιδιοκτήτης ενός καταστήματος τους αντιλήφθηκε την στιγμή που το είχαν διαρρήξει και άρπαξαν 85 ευρώ! Στην κατοχή του 17χρονου κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και τα κλεμμένα χρήματα. Όπως αποκαλύφθηκε, οι λιλιπούτειοι διαρρήκτες  είχαν «χτυπήσει» φαρμακεία, ιατρεία και καταστήματα, από τα οποία άρπαξαν συνολικά 715 ευρώ, τρόφιμα, ποτά, κινητά, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα. Ακόμη, είχαν κλέψει δυο αυτοκίνητα, δυο φορτηγάκια, ένα μοτοποδήλατο και δύο ποδήλατα!

Οι  αστυνομικοί, που ερευνούν αν οι «άγουροι» διαρρήκτες έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές, συνέλαβαν και τους δύο γονείς του 13χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ σε βάρος των γονέων του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητούνται. Γονείς και παιδιά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, που άφησε ελεύθερη με προφορική εντολή την 32χρονη μητέρα του 13χρονου. 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης