Ένα ανθρώπινο κρανίο εντοπίστηκε εντός της θάλασσας, σήμερα το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή Ραχωνίου στη Θάσο.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Θάσου, όπου με τη συνδρομή ενός ιδιώτη δύτη εντόπισαν και περισυνέλεξαν το ανθρώπινο κρανίο, το οποίο θα αποσταλεί σε εργαστήριο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.