Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός Αμερικανού τουρίστα, ηλικίας 70 ετών από το νησί Μαθράκι του συμπλέγματος των Διαπόντιων Νήσων, τα οποία βρίσκονται ΒΔ της Κέρκυρας. Η δήλωση εξαφάνισης έγινε χθες το απόγευμα από φίλο του Ελληνοαμερικανό, με καταγωγή από το Μαθράκι, ο οποίος τον φιλοξενούσε στο νησί.
Ο αγνοούμενος έφτασε πριν από 10 ημέρες στο Μαθράκι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Μαθρακίου, Σπύρο Αργυρό, ο οποίος λέει, πως τον είδε στο καφενείο την περασμένη Τρίτη το βράδυ, να κάθεται με δύο τουρίστριες, οι οποίες έχουν φύγει από το νησί.
Στο σπίτι όπου διέμενε, βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του εκτός από το διαβατήριό του, σύμφωνα με τον κ. Αργυρό.
Δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής δεν μπορούν να φτάσουν στο νησί για έρευνες, λόγω ισχυρών βορειάδων.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.