Το θέαμα εντυπωσιακό, η έκπληξη μεγάλη. Με... supercars γέμισε η Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής, ξαφνιάζοντας κατοίκους και τουρίστες.
Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα έφτασαν από την Ισπανία στο πλαίσιο του «6to6 Motor Europe Tour». Αφού συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο, πάτησαν γκάζι και κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης προς τον λόφο του Λυκαβηττού, ενώ το Σάββατο θα ταξιδέψουν στο Μέτσοβο.
Η παρουσίαση των αυτοκινήτων υλοποιείται με την αρωγή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισπανίας, καθώς αποτελεί γεγονός μεγάλης διεθνούς προβολής που αναδεικνύει τη χώρα μας ως προορισμό για τουρισμό πολυτελείας,αλλά και γαστρονομίας.
Η φετινή διοργάνωση ξεκίνησε στις 13 και θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουνίου. Το ταξίδι ξεκινά από την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί στο Μονακό, καλύπτοντας συνολικά 3.000 χλμ. σε εννέα χώρες. Είναι η δεύτερη φορά που στο πρόγραμμα της εντάσσεται η Ελλάδα, καθώς το 2019 τα supercars είχαν επισκεφθεί τα Μετέωρα και την Θεσσαλονίκη.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.